Cautare

1094 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (3.92 secunde)
In aproximativ o saptamana va fi emisa si Hotararea de Guvern cu privire la preluarea de catre Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta a Canalului Dunare-Bucuresti, a declarat pentru "Replica" Ovidiu Cupsa, directorul general al CN ACN.
Hotararea de Guvern care va stabili transferul activelor si cursurilor de apa aferente Canalului Dunare-Bucuresti de la Apele Romane la Administratia Canalelor Navigabile urmeaza sa fie semnata de premierul Calin Popescu Tariceanu in cadrul unei viitoare sedinte de Guvern, a declarat pentru "Replica" Ovidiu Cupsa, directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta.
Ovidiu Niculescu, presedintele CNIPMMR, dupa ce a apreciat activitatea filialelor Consiliului, a facut o analiza a situatiei IMM la un an de la integrarea Romaniei in UE; ... Din pacate, la noi, legile se fac de catre grupurile de interese", a conchis Ovidiu Nicolescu.
Directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile, Ovidiu Cupsa a declarat: ... "Principalul avantaj al Canalului Dunare - Marea Neagra consta in legatura directa cu Portul Constanta, cel mai mare port maritim de la Marea Neagra si unul dintre cele mai mari din Europa", a mai afirmat Ovidiu Cupsa.
"Este de remarcat faptul ca acest trafic ridicat din ultima saptamana s-a realizat utilizand cate o singura ecluza la capetele canalului, neinregistrandu-se aglomerari sau strangulari de trafic din partea numeroaselor convoaie de barje aflate la ecluza Cernavoda, respectiv ecluza Agigea", a afirmat si Ovidiu Cupsa, directorul general al CN ACN.
Aproximativ 1.000 de salariati ai Ford România, angajati ai fabricii de la Craiova, s-au aflat în aceasta luna în somaj tehnic timp de trei zile, din cauza crizei financiare care zguduie lumea, a dezvaluit ieri Ovidiu Cioroianu, liderul de sindicat.
Companiile din 30 de judete au disponibilizat de la inceputul lunii octombrie aproape 50.000 de angajati, din cauza crizei economice, iar numarul somerilor din mediul privat a crescut astfel la 150.000 de persoane, a declarat presedintele CNIPMMR, Ovidiu Nicolescu.
Majorarea salariilor profesorilor si a pensiilor la nivelul solicitat va duce la dublarea somajului din Romania pana in aprilie 2009, luna in care numarul de someri ar putea ajunge la 700.000, a declarat pentru NewsIn presedintele CNIMM, Ovidiu Nicolescu.
Astfel Fondul de Contragarantare va majora de patru ori capacitatea de asigurare a Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) marind numarul IMM-urilor care vor accesa credite a declarat initiatorul acestui proiect Ovidiu Nicolescu.
La convingerea pescarilor a contribuit si primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu - fara a cunoaste insa detaliile viitorului ansamblu rezidential: ... 000 de metri pe care ei isi desfasoara activitatea", a spus Ovidiu Brailoiu.
Angajatii fabricii de autoturisme din Craiova au inceput "probele practice", cum le numeste liderul sindical de la Rodae, Ovidiu Cioroianu, in sensul ca monteaza si demonteaza masini din gama autoutilitarei usoare Transit Connect, care va fi produsa din toamna in uzina din Banie.
Complexul hotelier, pe care Ovidiu Brailoiu, primarul orasului Eforie, dorea sa il transforme in locuinte sociale a fost renovat si deschis, duminica, 14 iunie, a. ... Practic, era o ruina inainte", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Ovidiu Brailoiu, primarul orasului Eforie.
CNIPMMR pune din nou pe masa guvernului masuri anticriza Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), a prezentat ieri o serie de masuri anticriza, pe care Consiliul le-a inaintat premierului Emil Boc pe 6 iulie.
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii.
Sorin Ovidiu Vantu a declarat, joi, la Realitatea TV, ca in 2004 s-a intalnit, intr-o parcare din Tancabesti, cu Traian Basescu, discutandu-se despre sprijin pentru ca acesta sa castige alegerile prezidentiale.
Grupul Realitatea-Catavencu este controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, care a declarat, pe 8 decembrie, intr-un interviu, ca va renunta definitiv la print, insa va continua sa investeasca in media electronica, urmand ca trustul Realitatea - Catavencu sa lanseze anul viitor trei televiziuni in Republica Moldova, Ungaria si Serbia.
Ciudatenia este ca femeia doar ce cumparase respectiva suprafata de pamant cu 300.000 de euro in urma cu sase luni de la nepotul sau, Razvan Ovidiu Tugui, fiul lui Emil Tugui, fostul patron al firmei Coremi. ... Razvan Ovidiu Tugui", a mai spus bunica lui.
Investitia este mare, consultanta de specialitate si certificarea ajung la 200.000 euro, iar pentru utilajele speciale pretul se ridica la 500.000 euro" a subliniat Ovidiu Portariuc, director executiv Multiagra SRL.Pentru ca produsele pe care le recolteaza sa poarte eticheta ECO, un agricultor trebuie sa realizeze mai intai o documentatie.
Culpabilizarea oamenilor de afaceri este cea mai mare greseala • Ovidiu Nicolescu:
Tariful a fost stabilit de Casa de Sanatate", a precizat Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean. ... Oricum ar fi, aceste taxe trebuie platite de acum", a mai spus Ovidiu Mimor.
google-analytics.com